Als je deze zomer een goede zonnebril wilt kopen, is dit het moment om dat te gaan doen. Nu kun je heel veel mooie aanbiedingen vinden want de zomerdagen zijn in aantocht. Als je het lastig vindt om een goede bril te kiezen, dan kun je hier een aantal handige tips vinden om de beste bril te bemachtigen. Je moet namelijk niet alleen maar kijken naar wat je mooi vindt, je moet ook kijken naar wat goed voor je is. Een bril is namelijk meer dan alleen een modeaccessoire. 

Een goede bril beschermt je ogen 

Wie dacht dat een zonnebril alleen maar mooi was, heeft het mis. Een zonnebril dames beschermt je ogen ook. De zon straalt namelijk bij zonnig weer grote hoeveelheden Uv-licht uit. Als je daar te lang aan blootgesteld wordt, kan dat schade opleveren aan je gezondheid. Je zult merken dat je moe wordt en dat je hoofdpijn krijgt. Wordt je langdurig aan een teveel aan Uv-licht blootgesteld, dan kun je je netvlies blijvend beschadigen met alle gevolgen van dien. Kies daarom altijd voor een zonnebril met Uv-filter. Een gouden regel hierbij is, dat brillen van een paar euro nooit een Uv-filter kunnen hebben. Sterker nog; deze kunnen je ogen zelfs extra beschadigen. Kies daarom altijd voor een zonnebril van een merk zodat je zeker weet dat je je ogen de bescherming geeft die ze verdienen. 

Een zonnebril versterkt je persoonlijkheid

Een zonnebril dragen is een goede manier om je persoonlijkheid te versterken. Er zijn vele persoonlijkheden te bedenken en dus zijn er ook net zoveel brillen op de markt gebracht. Kijk eens naar de collecties van de bekende merken zoals bijvoorbeeld Gucci, Tom Ford of Ray-Ban. Hou je van vintage? Dan is een Tom Ford zonnebril zeker interessant voor jou. Deze collectie is gebaseerd op de modellen uit de jaren 50 en 70 en worden gekenmerkt door hun minimalisme. Zet je deze bril echter op je neus, dan zul je daar maximaal indruk mee maken! Het is dan ook geen wonder dat dit merk gedragen wordt door de groten der aarde zoals onder andere Michelle Obama, Beyoncé en Anne Hathaway. Bekijk de modellen eens om te kijken welke jou het meeste aanspreekt. 

Wil je je ecologische voetafdruk klein houden? 

Met een bril kun je laten zien waar je voor staat. Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan omdat je jouw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wilt houden, dan kun je eens kijken wat Gucci je te bieden heeft. De designers van dit merk hebben besloten om hun brillen van biologisch afbreekbaar plastic te maken. Dat resulteerde in brillen die tientallen jaren mee kunnen gaan, maar die geen blijvende schade aan het milieu toebrengen. Ook hier vind je weer prachtige vintage modellen. Check ze vandaag nog! 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen